Bouwbedrijf Elbertsen B.V. - Uw bouwspecialist in Gelderland e.o. | 0578-642 015 | info@bouwbedrijfelbertsen.nl
M. Elbertsen: Verbouwen, nieuwbouw, renovatie/restauratie en onderhoud

Diensten

We helpen u graag bij uw verbouwing, nieuwbouw, renovatie of onderhoud

Verbouwing

Of het nu gaat om de zolder verbouwen tot slaapkamer, toch die nieuwe dakkapel plaatsen, een nieuwe badkamer of een veel grotere verbouwing voor ogen heeft, Bouwbedrijf Elbertsen B.V. helpt u er bij.

Van het voortraject tot planning, inkoop van materiaal en de uiteindelijke uitvoering: onze ervaring en ons vakmanschap klaart de klus met hoge kwaliteit als eindresultaat. Elke keer weer.

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Elbertsen B.V. heeft uitgebreide ervaring met nieuwbouw. Uw nieuwbouw woning, schuur of bijgebouw bouwen wij zoals u dit voor ogen heeft.

Zijn de ideeën er al wel, maar nog geen tekening of wilt u eerst een indruk van de kosten? Neem contact met ons op zodat we langs kunnen komen voor vrijblijvend advies op locatie.

Vrijblijvende offerte

Heeft u onderhoud nodig aan uw dak? Of toch liever een dakkapel? Welk verbouw-, nieuwbouw- of onderhoudsproject u ook gedaan moet hebben, wij staan u hier graag in bij.

Laat ons weten over uw plannen en we sturen u een vrijblijvende offerte.

Laat ons weten over uw bouwplannen

8 + 4 =

Renovatie

Renovatie en restauratie van een monumentaal pand is vaak een grote uitdaging.

Wij hebben ruime ervaring met het renoveren van monumentale panden en woningen. Renovatie van monumentale dakbedekking, karakteristieke gevel, stijlvolle afwerking: Bouwbedrijf Elbertsen B.V. zorgt er bij de renovatie voor dat de oorspronkelijke uitstraling behouden blijft.

 

Onderhoud

Heeft u een onderhoudsintensieve woning, maar geen tijd dit onderhoud uit te voeren? Wij helpen u graag uw pand periodiek onder handen te nemen. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook om de uitstraling te behouden.

Of het nu gaat om jaarlijks onderhoud of een snellere regelmaat, samen komen we tot een overzichtelijk en eerlijke onderhoudscontract. Wij nemen u de zorg aan uw pand graag uit handen.

voorpagina-pijl-omhoog-paars